2010-02-08 12:44:55• hírek • Gozner Gertrud

Az aranyosmeggyesi várról akart leugrani

A Szatmár Megyei Kórház közleménye szerint a hétvégén újabb négy személy akart véget vetni az életének. A legsúlyosabb esetre Aranyosmeggyesen került sor, amikor is egy 32 éves férfi a vár romjairól akarta magát a mélybe vetni.

Szombat délután öngyilkossági kísérletről értesítették a Megyei Mentőszolgálatot. A 32 éves aranyosmeggyesi Varga Zoltán miután egy késsel megvagdosta a saját nyakát és hasát, felmászott a helyi vár romjaira, és azzal fenyegetőzött, hogy a mélybe veti magát. A mentősöknek végül sikerült a férfit beszállítani a szatmári kórházba, ahol orvosi ellátásban részesült. Amint a közleményből kiderült, a férfi sebei szerencsére felszínesek voltak, és hamarosan hazaengedték. Egy 17 éves fiatal szintén vágott sebekkel került be a sürgősségire, ő is túl van az életveszélyen.

Egy 33 éves szatmárnémeti férfi akasztással akart a hétvégén véget vetni az életének. A felesége mentette meg az öngyilkost a haláltól, azáltal, hogy egy késsel levágta a kötélről. Az elsősegélynyújtás után a férfit átirányították a pszichiátriai osztályra, ő azonban nem fogadta meg az orvosok tanácsát. Amint a feleség beszámolójából kiderült a férfi ittas állapotban veszekedni kezdett a nejével, miután elindult felakasztani magát a lakásban.

Szintén az elmúlt hétvégén két harmincéves férfi azért szorult kórházi ellátásra mert hallucinogén szereket fogyasztottak. A páciensek hányingerre, szédülésre és tájékozódási zavarra panaszkodtak. Az egészségügyi személyzetnek elárulták, hogy hallucinogén füvekből készített cigarettát szívtak, azután jelentkeztek a tünetek. Mindkét férfi hamarosan elhagyhatta a sürgősségi osztályt - áll a közleményben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: